Αρχική
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης. Η παρούσα διαδικτυακή δράση, σε συνδυασμό με την παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελούν μια ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να ενισχυθεί η επικοινωνία και η εξωστρέφεια του Συλλόγου αλλά και του Σχολείου. Ο Σύλλογος, σε ρόλο υποστηρικτικό, έχει ως σκοπό την ενίσχυση και βελτίωση της σχέσης Μαθητής – Δάσκαλος – Γονιός και βασίζεται στην οικονομική ενίσχυση, τον εθελοντισμό και στην θετική διάθεση όλων μας. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή.

Εκδρομή στην Προεδρική Φρουρά & στο Πλωτό Μουσείο Θωρηκτό Αβέρωφ

Χθες, 19 Μαΐου 2019, με την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, είχαμε την τιμή και την χαρά να επισκεφτούμε το Στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς.

Παρακολουθήσαμε την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση, την διαδικασία ένδυσης, ενημερωθήκαμε για την εκπαίδευσή τους, τις στολές τους και μας λύθηκαν όλες οι απορίες που είχαν οι μαθητές και οι γονείς του Σχολείου μας σχετικά με την Φρουρά.

Τους ακολουθήσουμε στην παρέλασή τους για την Αλλαγή Φρουράς στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Την παρακολουθήσαμε με συγκίνηση.

Από εκεί κατευθυνθήκαμε στο Πλωτό Μουσείο “Θωρακισμένο Καταδρομικό ΑΒΕΡΩΦ” στο οποίο ξεναγηθήκαμε και ενημερωθήκαμε για τον σημαντικό του ρόλο στην Ελληνική Ιστορία.

Αναχωρήσαμε όλοι, με τις καλύτερες εντυπώσεις, συγκινημένοι αλλά και πολύ χαρούμενοι.

Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ όσους δείχνουν εμπιστοσύνη στον Σύλλογο και στις δράσεις του, καθώς και στο Διδακτικό Προσωπικό του Σχολείου που μας συνόδευσε.

 

Share

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *