Αρχική
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης. Η παρούσα διαδικτυακή δράση, σε συνδυασμό με την παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελούν μια ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να ενισχυθεί η επικοινωνία και η εξωστρέφεια του Συλλόγου αλλά και του Σχολείου. Ο Σύλλογος, σε ρόλο υποστηρικτικό, έχει ως σκοπό την ενίσχυση και βελτίωση της σχέσης Μαθητής – Δάσκαλος – Γονιός και βασίζεται στην οικονομική ενίσχυση, τον εθελοντισμό και στην θετική διάθεση όλων μας. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή.

Δράση “Χελιδονίσματα”

Όλες οι τάξεις του Δημοτικού, καθώς και το 13ο Νηπιαγωγείο ενημερώνονται για το δύσκολο ταξίδι των χελιδονιών, τον συμβολισμό τους και την Άνοιξη ενώ επίσης μαθαίνουν να φτιάχνουν χελιδονοφωλιές μέσα από τη διήμερη δράση “Χελιδονίσματα” στο σχολείο μας.

Το κόστος για τον πηλό ανέλαβε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, τα κουτιά για την αποθήκευση των χελιδονοφωλιών είναι μια ευγενική χορηγία των Αφοι Σταματόπουλοι – εργαστηριο Ζαχαροπλαστικης, Ταξιαρχών 122, Τρίπολη.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας που υλοποιεί την δράση και μας εκπαιδεύει για 2η χρονιά σε περιβαλοντολογικά θέματα και την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, στην οποία ανήκει η συγκεκριμένη δράση.

Ευχαριστούμε την Διεύθυνση και το Διδακτικό Προσωπικό του Σχολείου για την στήριξη στις Δράσεις που οργανώνει ο Σύλλογος και ΚΥΡΙΩΣ τους μαθητές για την συμμετοχή τους.

Προχωράμε δυνατά σε επόμενες δράσεις 🙂

Share

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *